26 Şubat 2008 Salı

p noktası uyarımı erkeği gay yapar mı?

önceki konuda biraz belirtmiştim fakat maillerden anladığım kadarıyla bu konudaki merakı biraz daha detaylı gidermekte fayda olacak.

toplumun genel tavrıdır evet. "erkek adam g.tünü elletmez" gibi algılanır toplumda. "g.tünü" elleten olsa sa gay'dir, ibnedir... öyle algılanır gerçekten bizim halkımız arasında..


ben de diyorum ki; alakası yok. gay'lik sadece penetrasyona indirgenebilecek bir hadise değildir; gaylik bir hissediştir, bir tercihtir, hemcinsten hoşlanma ve onları arzulama durumudur. evet bu durum, gayler arasında penetrasyon yaşanan cinsel eylemlerle taçlandırılabilir. ama gayler oral seks de yaparlar? oral sekse de mi gay işi diyeceğiz şimdi sizin baktığınız düz mahtıkla? gayler tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor olması, bunun bir gay sevişme tekniği olduğu anlamına gelmez.


öte yandan, neden bir önceki yazıda "cinsel olgunluğa tam erişmemiş çiftler sakın denemesin" dedim? onu da açıklayayım...
"g.te girenden zevk alırsan ipne olursun" gibi bir sanrıyı taşıyacak kadar cinsel rolü oturmamış ve bu konuda zaman zaman -kendi bile farketmeden- özgüven problemi yaşayabilen bir erkeğin, bu olay karşısında çok kafası karışabilir. çünkü eşiyle yaşadıkları şey -her ne kadar 4 duvar arasında yaşandıysa da- sonuçta TABU'dur... toplumun kınadığı, ayıpladığı, ötekileştirdiği bir cinsel eylemdir.


böyle bişeyin iç karıştırmaması, sonradan hazımsızlık yapmaması, psikolojik anlamda zarar vermemesi için olmazsa olmaz şey; sevgi dolu ve ne yaptığını bilen bir kadın, "erkek"liğini kendine çok derinden ispatlamış (eşiyle beraber cinsel bir olgunluğa erişmiş) bir adam, ve tüm toplum yalan yanlış koşullandırmalarından arınmış bir zihindir.


...


ha "cinsel olgunluğa erişmemiş" bir erkek yaparsa gay mi olur?


hayır, ben buna ihitmal vermiyorum; bence daha çok psikolojik açıdan rahatsızlık ve suçluluk hisseder sonrasında. hatta bu rahatsızlık, suçluluk ve pişmanlık öyle bir boyuta varabilir ki, içten içe "ibne değilim ben"i ispatlamak için abartılı bir erkeklik gösterisi moduna girebilir. p noktası uyarımından zevk almıştır ama toplum tarafından kirletilmiş üst beyninde "ibne"lik paranoyasını atamaz.


bunu nötralize etmek için eşine karşı da gereksiz bir erkeklik gösterisi tavrı geliştirebilir. bu da şüphesiz ki ilişkiyi mahvedecektir.


...


aslında tehlikeli olan erkeğin dişil, kadının eril sürece girmesi değildir. tehlikeli olan; insan bilincinin bunları aksiyle nötralize etmeye çalışmasıdır...


çünkü bedenlerimiz zaten içine girdikleri yalan yanlış süreçleri aşabilecek ve kendi normaline dönebilecek donanımdadır, fakat toplumsal şartlanmışlıkların baskısıyla, farkında olmadan girilen bir nötralizasyon çabası işleri tamamen karmaşık hale getirebilir. doğal olmayan ve tehlikeli olan süreç bence budur



...

"erkekte tercih kayması yapmaz" diyorum, ama "kişilik değişikliği yapmaz" demiyorum dikkatinizi çektiyse...

sağlıklı ve mutlu bir ilişki içerisinde, doyurucu ve renkli bir seks hayatı dahilinde yaşanabilen p noktası orgazmı, esasen bir erkekte çok nefis kişilik değişikliklerine sebep olur :)

nedir bunlar?
bir kere bebeklikten itibaren tabulaştırılmış ve "kavgalı" olduğu anüs bölgesiyle büyük bir barışma sağlayan erkek için, kuyruk sokumundaki kavga biter.
bir erkeği müthiş özgüvenli, kendiyle barışık, müthiş güçlü ve mutlu kılan bir hadisedir bu...
"kadınsı" yapmaz ama mesela fevkalade babacan yapabilir bir adamı,
sabırlı, olgun, huzurlu, anlayışlı, ağırbaşlı gibi kişilik özellikleri kazandırabilir.
neden?

çünkü kuyruk sokumundaki kavga, devamlı olarak güç ve iktidar ispatlaması için salakça eylemlere iter biçok erkeği. kanı deli (delikanlı) olunur,
saldırgan ve kavgacı olunabilir, herşeyi onur gurur meselesi haline getirmek doğaldır bu süreçte. filan fewşmekan...

...

tıpkı bebekliğinden beri kendi vajinasına (korumak adına) yabancılaştırılan ve vajinası tabulaştırılp "yasak bölge" belletilen kızlar gibi, erkeklerin de anüs bölgesi kendileri için yasak, tabu, kirli ve tehlikeli bölgedir.

şimdi lütfen kendinize sorun;
bedeninin herhangi bir noktasına/bölgesine karşı kin ve iğrenme dolu bir korku taşıyan birinin, ruhsal olarak kendiyle barışık, kendinden memnun ve huzurlu biri olması beklenebilir mi?

düşünsenize saçmalığı; elinizden tiksindiğinizi düşünün,
ayağınızdan nefret ettiğinizi,
göbek deliğinizin size, korkuyla karışık bir iğrenme hissettirdiğini...

ne kadar saçma değil mi?

halbuki batılı erkekler yüzlerce yıldır kendi anüslerine karşı böyle bir hissiyat içindeler farkında bile olmadan...
belki de gizli eşcinsellik ondan bu kadar yaygındır bizimki gibi toplumlarda?
yasaklar her zaman caziptir çünkü...

...

kadınlarımız nasıl farkında bile olmadan vajinalarıyla kavgalılarsa, erkeklerimizin de çok ama çok büyük kısmının kuyruk sokumunda kavga var.
kadınlarımız nasıl vajinalarıyla ilgili "zihinsel" ketleri aşamıyor ve bu yüzden orgazmı tadamıyorlarsa,
erkekler de büyük oranda kuyruk sokumundaki kavgayı farkedip aşamıyor ve bu yüzden saçma sapan bir maçoluk, horozlanma, devamlı bir güç gösterisi modundan çıkamıyor.

şiddet bu toplumu toptan yiyor bu durumda...

...

kuyruk sokumundaki kavgayı bitirmenin tek yolu p noktası uyarımı mı?

hayır, tabii ki değil. bunun yollarından biridir erkeğin (tek başına da olsa) bu zevki tatması ve bunu aşması.

hayatınızda bir kadın varsa, ve "kadın" kıldığınız bir kadınsa, bir süre sonunda onun varlığı bile yetecektir sizin bununla barışmanıza.

kadın varlığı (gerçek bir kadın) doğası gereği şifacıdır ve onarıcır çünkü.

1 yorum:

seita dedi ki...

anal uyarılmanın cinsel yönelimlerle alakası olmadığını çok etkili bir şekilde açıklamışsınız. Fakat gayliği bir cinsel tercih olarak yazmanız yanlış anlaşılabilir. Nitekim gay,lezbiyen, biseksüel, transgender olmak bir tercih değil tıpkı heteroseksüellik gibi bir "yönelim"dir. Sex anlamında konuşuyorsak burada kıstas olan anal uyarılmayı bir kadından mı bir erkekten mi yaşamak olabilir asıl soru.

.


View My Stats