19 Şubat 2008 Salı

kadınlar için gerçek bir orgazmla ilgili öneriler/ püf noktalar

-gerçek bir orgazm asla terlemeden, zorlanmadan, ıkınıp sıkınmadan olmaz.

-gerçekten orgazm olmak istiyorsan, heyecanını canlı tut. adamın seni ateşlemesine izin ver ve sen de o anda aklından geçirebildiğin tüm fantezilerini gözünün önüne getirerek onun yaktığı ateşi besle.... edepsiz ol (edepsizmişçilik oynama, -mış gibi yapma... gerçekten yoldan çıkmış şeyler düşün) kafanın içindekileri yalnız sen bilebilirsin. "edepsiz"liğin dibine vuramazsan o orgazm olamamana sebep zincirleri kıramazsın.
sadece aklını ve bedenini serbest bırak, bırak aklının peşinden süzülüp gitsin bedenin...

-ilk seferlerde çişin geldi sanabilirsin. alakası yok, sakın o hissi tutmaya kalkışma, ilk cinsel sıçrayış odur.
aslında çişi gelince insanın hissettiği basınca sebep olan lokasyon g noktasıdır zaten. ve seks esnasında onu uyaran idrar torban değil, adamın penisidir. ateşleyici olan budur. sakın sıkmaya kalkma kendini. engel olmazsan o kıvılcım yangına dönecek.
(bu arada bundan bağımsız olarak, idrar kaçırma ilk orgazmlarda olabilir (sonraki çok şiddetli orgazmlarda da olabiliyor hatta) o bölgedeki kas grupları çok iç içe geçmiş olduğu için vajinadaki kasılmalar yanlışlıkla diğer kas grubunun kasılmalarıyla rol değiştirebiliyor. aldırmayınız, 1-2 seferden sonra o bölgedeki kas grupları da genel fonksiyonlarına alışmış oluyorlar zaten)

- mutlu haber; kasılıp gevşemen gerekiyor! (bkz: kegel egzersizleri)
sen kasılıp gevşemezsen; yani vajina, koca bir kalp gibi atmazsa bu iş olmaz. neredeyse tüm kaslarını kullanacaksın, ama en çok bel altı- diz üstü (bilhassa bacaklarındaki ve kalçalarındaki) kaslara ihtiyacın var. "kasılma" derken kastettiğim, "idrar bittikten sonraki fiks refleks işte" diim. bunun tüm iç bacak ve kalça kaslarıyla gerçekleşen versiyonu.
(kalça kalça derken kastettiğim şey aslında "pc kası" bu arada. o kasın çalışması en rahat kalçalarda hissedildiği için bunu söyleyip duruyorum)

-her pozisyonda yaşanabilen bişey orgazm tabii. ama kadın orgazmını tetikleyen g noktasına teması kolaylaştıran bazı pozisyonların üstünden gitmek, ilk etapta daha faydalı olacaktır. (google'da "g spot positions" olarak filan arayın tarayın işte)
şahsi tavsiyem ise, kasık bölgesine bir yükselti (mesela yastık?) koyup, yüzüstü yatmayla gerçekleştirilen versiyonudur. "lazy doggie" diyor gavurlar buna...

-düşündüm de; misyoner pozisyonundan uzak durmakta sayısız hikmetler olabilir sizin açınızdan. tecrubeli bi kadının bile sırf misyoner pozisyonunda orgazm olması çok güçleşebilir. doggie ve varyasyonları üzerinden gidin en iyisi, daha garanti..

-oral seks yaptırmıyor olsanız dahi (ki bence yaptırın) klitorise dokunun! o çok önemli bir ateşleyici. ileri aşamalarda önemini kaybetse de, bu işin ilk basamakları onsuzken çok zor.
partnerinize dokunulmasını istediğinizi belli edin. dokunmamakta ısrarcıysa yahut beceriksizse filan siz dokunun (utanmayın evladım, yatakta ayıp olmaz :)

-iki arada bi derede yaşaneybıl bişey değildir bu. takribi yarım saatten az ön sevişmeyle, 20 dakikadan az süren seksle filan yaşanması bir hayli zordur. bıkıp usanmayan partner şarttır, vesiledir, vesvesedir.
kasılmalar zaten bi kez başladı mı, tamamdır... salıverin gitsindir...

...

tüm bunların sonunda o kasılmalar sizin bilinçli kontrolünüzden çıktıysa,
ter ve diğer vücut sıvılarından sırılsıklamsanız,
düşünce akışı da tıpkı bedeniniz gibi kontrolden çıktıysa,
nefesleriniz gitgide derinleşip, en sonunda 1500 metre engellinin son metrelerini koşar gibi çığrından çıktıysa,
artık mimiklerinizi ve sesinizi kontrol edemiyorsanız (gerçekten kontrol edememekten bahsediyorum, sadece diyafram kasılması değil. yani o anda eli satırlı bir manyak çıkıp "ya sesini kes, yada ben seni kesicem" dese bile susamamak mesela (eheh örneğimi yiyim))

bir an geldiğinde dünyadaki ve hatta kainattaki herşey duruyor, herşey sessiz bir sonsuzluğa gömülerek siliniyor, tüm evrende sadece siz kalıyor ve en önemlisi vajinanızın içinde bir çiçeğin (uzakdoğu öğretisinde "lotus" denir o çiçeğe) tomurcuklanıp adeta hızlı çekimde açtığını hissediyor(orgazm-boşalma) - akabinde hemen bayılırcasına uykuya dalıyorsanız,

evet siz artık orgazm oluyorsunuz demektir (welcome to the real world :))

2 yorum:

Derya dedi ki...

ne güzel anlatıyosun lan sağol.

dory dedi ki...

rica ederim la, yazmışım bi ara :)

.


View My Stats