19 Şubat 2008 Salı

bir şehir efsanesi olarak g noktası



mesane dolu olduğunda, kasıkta (içeride) hissedilen kamaşma/zevk hissinin odak noktasıdır tam olarak lokasyonu; göbeğin hemen altında, pubis tüylerinin başlangıç yerine bastırıldığında zevk çok daha belirgin olarak hissedilir.

bunu farketmek `vajinal zevk`in ilk adımıdır zaten. o bastırılan noktanın `klitoris`le alakası yoktur. ama verdiği zevk vajinayla birlikte klitoriste de yoğun biçimde hissedilir. (şimdi buradan, bu işin aynı zamanda mühendislik`:anatomik` kısmını yemiş bitirmiş olmasına karşın, bu konu hakkında yazdığı makalelerde "`g noktası` diye bişey yoktur. ama olabilir de" gibi genel ve salakça ifadeler kullanan `bilim kadınları`na da ayrıca selam ederim.
imza: tuvaletinizdeki çatlak fayans)


idrar torbası doluyken bunu daha kolay hissetmenin sebebi; önündeki karın duvarı yüzünden o tarafa doğru genişleyemeyen, şiştikçe arkaya doğru abanan mesanenin, hemen arkasındaki `g noktası`na uyguladığı basınçtır.

seks esnasında da aynı uyarım düz yönde ve dolaysız olarak gerçekleşir (gerçekleşmelidir)

velakin çoğunlukla gerçekleşmez ve özellikle türk toplumundaki çoğunluk kadın, kesinlikle hiçbişey (evet, gerçekten, dümdüz manada hiçbişey diyorum) hissetmez penis içerideyken. ne g noktasında, ne başka bi yerde...

...

bunun sebebi nedir?

koşullanma tabii ki. çocuğun beyni bebeklikten beri, çiş yapmanın ayıp olduğuyla, günah olduğuyla, tuvaletlerin haram olduğuyla filan yıkanmamıştır sonuçta. çişi gelen kadın doğal olarak zevk alır, çok tutarsa tahrik olur hatta bundan.

ne komiktir ki ters taraftan, dolaylı olarak ve herhangi bir "duygulanma"ya gerek olmadan bu kadar kolay uyarılan bir nokta; içeriden, direkt olarak ve aşk gibi kolaylaştırıcı hislerin eşliğine rağmen bir türlü uyarılamaz seks esnasında.
çoğunlukla umut kesilir ve `vajinal zevk` bir muamma olarak kayıtlara geçer kadının kişisel tarihinde.

velakin kesilmesindir; o iş öyle değildir.

`vajinal orgazm` vardır, hatta bunsuz hayat hatadır. idrar torbası dolu iken hissedilen tahrik/zevk/kamaşma karması hissin binlerce kat yoğunlaştırılmış/mükemmelleştirilmiş halidir bu. bunun klitoris zevkiyle bir ilgisi yoktur, onu kapsar sadece.
fakat vajinal orgazmın olduğu yerde klitoris zevkinin esamesi bile okunmaz.

g noktası (bi şekilde) kodlanmış gibidir, sanki şifreli gibidir yeri bizim toplumumuzdaki kadınlar için.
ilk kırılma zor olabilir; yılların görünür/görünmez ayıplarının, yasaklarının, günahlarının gölgesini ve baskısını tek kalemde silkeleyip atmak kolay değildir.
psikolojik olarak zor bir süreç olabilir ancak pes etmeyiniz; uğraşınız/uğraştırınız. o kapı bi kez açıldıktan sonra gerisi kolaydır.

doğanın kadın nesline sunduğu bu hediyeyi istemek ve almak ayıp değildir. her kadının ve erkeğin en doğal hakkıdır bu.
(buna "hak" demek bile tuhaf aslında; varoluş gereği bu yahu)

Hiç yorum yok:

.


View My Stats