23 Şubat 2008 Cumartesi

male multiple orgasm

"multiple orgasm" hadisesi, tek ve oldurucu siddette degil, arka arkaya ve surekli bir orgazmi ifade eden kavramdir.

bu, kadinlarda standart donanimdir. kadinlar "kadinlik" hadisesinde ust asamalara ciktikca (duzenli ilskilerde kacinilmaz bir surectir) kendiliginden gelisebilir.

erkeklerde de duzenli calismayla saglanabilen biseydir.
altta bununla ilgili -pratik fikirler iceren- bir alinti inceleyebilirsiniz,

"bu hafta iki kere başarabildiğim eylem (seviştim diye değil, masturbasyon esnasında) galiba sonunda öğrendiğim anlamına geliyor. ancak yapılabilinmesi için iki şeyin oldukça iyi anlaşılması gerekiyor:

1) orgazm ile boşalma aynı şey olmak zorunda değildir. sadece insanlar kendilerinden orgazmla boşalmayı (haklı nedenlerle) birbirleriyle eş tuttukları için her orgazmın boşalma ile biteceği yanılgısı içerisindedirler.

2) önemli olan hazzı geciktirmek değil hazzın devamlılığıdır. sevişirken borsayı, fener-cimbom maçını falan düşünmemeniz gerek. önemli olan boşalma anındaki zevk değil boşalmaya giden yoldaki zevktir (bunu kendiniz kafanıza kazımaya çalışın, genellikle okuduğum taocu kitaplarda bunun öğrenilmesi için kendinizi parmaklamanız tavsiye ediliyor (!)

3) bunu yapabilmek zaman alıyor. bayağı zaman. aylar falan gibi.şimdi adım adım açıklarsak:

a) (bkz: kegel egzersizi) baktınız mı? güzel. bu hareket aslında boşalmanın hemen başlamasını sağlar, eğer yatakta denerseniz. ancak bu egzersizin amacı zaten bunu farketmenizdir ve bu kası istemli olarak güçlendirmenizdir. ve evet, bu biraz erken boşalmaya yol açabilir. bu kası pipinizi belirgin olarak içeri çekebilmeye başlayana kadar çalıştırın (birkaç ay düzenli olarak).

b) şimdi, bu kasın ne zaman kasıldığına dikkat etmeniz lazım. gidin ve boşalana kadar çekin. boşalma anında dikkat ederseniz kegel egzersizi ile çalıştırdığınız kasın oldukça şiddetli kasıldığını hissedeceksiniz.

c) taocu kitaplarda enerjinin yukarıya iletilmesi falan gibi şeylerden bahsedilir. bilinmeyen şey ise boşalmayı kontrol eden kasın kasılmasını engellemeye çalışmak orgazm anında tamamen aynı hissi verir: önce bacakların ve ayakların kontrolden çıkması hissi ve sonra belden kafaya kadar yükselen bir gevşeme, zevk. artık yapmanız gereken tek şey kafanızın içinde önemli olanın zevk olduğunu tekrarlamak ve o kasın kasılmasını zihninizle engellemeye çalışmaktır. hemen başarılı olacağınızı sanmayın.

d) eğer orgazmın birden biraz daha zayıf bir şekilde devam ettiğini ve boşalma sürecinin durduğunu hissediyorsanız başarmışsınız demektir.ne olursa olsun acele etmemek de önemlidir. bütün bunları aklınızda tuttuğunuz sürece biraz da çalışmayla, siz de yeni zevklere yelken açabilirsiniz"

kaynak:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=male+multiple+orgasm%2F%40metthew

Hiç yorum yok:

.


View My Stats