20 Şubat 2008 Çarşamba

kadınlar hakkında büyük yanılgılar 4

yanılgı: kadın kısmısına klitoris orgazmı yeter.

gerçek: afedersiniz, ağzımı bozucam; nah yeter!
"devamlı arıza çıkaran sevgili"lerden tutun, "ömür törpüsü dırdırcı eş"lere, "ota boka karışan anne modeli"ne kadar uzanan geniş nüfustan da anlaşılabileceği üzere klitoris orgazmı bi boka yetmez (bu, bir orgazm degildir zaten. sadece basit bir uyarimdir. orgazm hanyadaysa klitoris konyadadir)
erkeklerin çok önemli kısmı bu gerçekten bi'haber yaşamakta ve orgazm taklidi yapan kadını, egosundan kopup gelen huzurlu bir gülümsemeyle izlemektedir.

öte yandan kadınlar da, zaman zaman üzerlerine kara bi bulut gibi çöken sebepsiz sıkıntılara (sebepsiz sandıkları yani) ve gerilime filan tam olarak anlam veremezler.
anlam veremezler çünkü vajinal orgazmı bilmiyorlardır ve bunu hiç yaşamayan o koca klitoris kalabalığı içinde kaybolmuş, silik ve önemsiz bir gölge gibi hissediyorlardır.

VAJINAL ORGAZMI BILMIYORLARDIR, ASIL KOTUSU, BUNU BILMEDIKLERINI BILE BILMIYORLARDIR......

klitoris zevki denen hede belki tek başına da bişeyler ifade eder ama asıl olay vajinal orgazm'dir. ve klitoris de ancak vajinal orgazmla birarada giderse tanrısallaşır...

öte yandan devamlı sadece klitoral zevk alma meselesi uzun vadede haddinden fazla sinir bozucudur.

devamlı erekte olup olup boşalmamak gibidir: bunun aylarca -ve belki yıllarca- sürmesi gibidir.
partner mevcudiyetine rağmen klitoris çıkmazına hapsolmak kadını psikolojik olarak hırpalar, kalp tahrişi yapar.
tahriş olan kadın gıcıklaşır, etrafını da tahriş eder. kalp kırar, dırdır eder, umrunda bile olmaz...

peki bu durum ne zaman geçer?
geçmez efenim. bir önceki nesil erkeklerinin yataktaki umursamazlıkları (belki de saflıkları), bugün huysuz teyzeler, gıcık anneanneler, çeçeron babaneler, manyak halalar, dengesiz anneler olarak dönüp götümüze girmektedir işte bazı bazı.
belki de tüm bu -kadın gibi hissedemeyen- kadınlar yüzünden, adamlar yeterince "erkek" hissedememiş ve bu yüzden kimbilir neler yaşanmıştır...

...

uzun vadedeki huzurumuz ve gelecek nesillerin selameti açısından gerçekten orgazm edemediğiniz/edemeyen insanlarla evlilik sandalına değil; asansöre bile binmemekte sayısız hikmetler olacaktır şüphesiz.

Hiç yorum yok:

.


View My Stats