2 Mart 2008 Pazar

g noktası: her kadında mı, "şanslı azınlık"ta mı var?

erkek dunyasinin buyuk korkusu g noktasi... hakli bir varolus mucadelesi onlar icin bilincaltlarinda bu, "ya bulamazsam, ya uyandiramazsam"
ne var ki korkmanin yahut inkarin duruma faydasi yok,

butun ciddi ve tarafsiz biliminsanlarinca kabul edilen bisey su ki; erkekteki prostat bezinin karsiligi kadinda g noktasidir.
tipki penisin karsiliginin (gelismemis bbir pipi olan) klitoris olmasi gibi...
ahacik surdan da fotograflarina bakin;
http://www.drgspot.net/

g noktasi, bazi insanlarin 6 parmakli olmasi gibi bisey degildir, modifikasyon, aksesuar degildir;
her kadindaki standart donanimdir
(daha nasil ifade edeyim bilemedim :))

aslında sadece "bazı kadınlar"da g noktası olduğunu savunan yuzlerce haber, dahasi binlerce "bilimsel" makale bulabilirsiniz internette. cok normal...
erkek bilimin erkek verileri bunlar.

bilimin de boyle "taraf" olabilecegini bilmezden once, bi kadin profesorun bir makalesini okumustum bir hevesle. 11-12 sayfalik bir makale idi. bu konularda yazilmisti.
yazinin sonunda buyuk hayal kirikligi yasadim. cunku "kadin" profesor ustu kapali olarak sunu soyluyordu;
"g noktasi diye bisey yoktur.... ama aslinda olabilir de"
"kadin fizyolojisi cok karmasiktir. bazi seyler kadindan kadina degisebilir"

"kadin fizyolojisi karisiktir" demis ya! inanamamistim; bunları bir "kadin" soyluyordu!
senin "bilim insanı" olarak misyonun o karışıklığı çözmek ve anlatmak zaten!

uzmantv.com diye bir sitede bazi kayitlar yayinlaniyor. bunlardan biri de uzman psikolog ayse hanim'in konusma kayitlari.
bazi seylerden bahsediyor... seks, orgazm, iliskiler, klitoris, vajina vs...

ayse abla benim gozumun icine baka baka anlatiyor;
mesela; "g noktasi diye bişey; vajinal uyarım ve orgazm diye bişey yok"muş... "bazen seks, önsevişmesiz de olabilir"miş... "erkeklerin orgazm taklidini anlaması çok zor"muş... vs vs...

elimi belime koyuyor ve suzulerek "hahayt" diye bir nara atiyorum bunlara istinaden. ve ekliyorum;

"hanim hanim, senin dunyadan haberin yok"

:)))

tabii bu isin sakasi... ama ayse hanim, ve erkek bilimin verilerini bir papagan gibi tekrarlayan hemcinslerim adina uzuluyorum cidden. umarim bigun bedenlerinin "dogal" gerceklerini yasarlar...

-neden hala "g noktası var mı, yok mu"yu tartışıyor bilim o halde?

amerikayi devamli yeniden kesfetmeye calisiyorlar cunku bence.
daha onceden zaten (laboratuvar ortaminda) "kanitlanmis" bilimsel olarak tetkik ve tespit edilmis bazi gerceklere, (kendileri yasayamadiklari icin) inanmayi reddeden ve onun varligina dair teorileri curutmeye calisan bilimadamlarinin basinin altindan cikiyor bunlar.

bu egilim maalesef sirf bilim adamlarinda degil, her nevi "adam"da var.

erkeklerin bu fikre ikna olmasi cidden zor, cunku bu durumda su ana kadar yasadiklari tum bir cinsel mazi cokecek... tum "ozel" anilari anlamini kaybedecek...
tum erkeklik egosunu, hayatina girmis kadinlarin "taklit"leri ustune, sanal bi sekilde yukselltigi gercegiyle yuzlesecek.
bu kolay bisey degil... "ben erkegim" duygusunu tasimak, ama bir anda belki de omru boyunca (bir kadina) erkekligini anlamli kilacak tek bir tecrube bile yasatamamis olduguyla yuzlesmek...
kolay degil, hersey sifira doner o zaman. bunu kolay kolay hicbir erkek kabul edemez.

bir erkege de -tipki kadin gibi- seksin "ogrenilen" bisey oldugunu; ogrenmeden, kendiliginden yapiverdigi seylerin aslinda "gercek" bir seksle pek de alakali olmadigini,
evet, elinin altindaki bedenin bir uzay araci oldugunu, ve "farkindalik" olmadan onunla ancak bakkala gidebilecegini...anlatmak zordur.
cok zor...

reddeder, inkar eder. "yapiyorum ben iste bal gibi" der, "bunlar dogru olsa bile ben dogal bir yetenegim bu konuda" der. her erkek bu konuda kendini esi bulunmaz inci tanesi zanneder :)

kadin profesor, ayse abla ve digerleri...

sahsi fikrimdir; kendilerinin gercek bir masturbasyon deneyimi yasadigina (yani bir vibrator kullanmayi denediklerine... yahut yeterince denediklerine) inanmiyorum bir kadin olarak.

kadinlar icin (bilim kadini olsalar dahi) vajina ici tabudur. oranin cinsel uzuv oldugunu bilir ama algilayamaz; orasini ic organ gibi hisseder.
nasil kendi kendine ameliyat yapmaya kalkmiyorsa, vajinasinin icine kendi kendine dokunmayi da tasavvur edemez pek cogu (etrafimda 40-50 yasina gelmesine ragmen vajinasina dokunamadigi icin hic tampon filan kullanmamis kadinlar var... sizin de etrafinizda vardir... cok var)
"erkek penisi"nden baska sey tanimamistir vajinalari. onunla da zevki "ogrenemedigi" icin yalan yanlis bisey anlar seksten.. tum dunyayi, seks denen seyi kendi kisisel ufkundan ibaret zannetmeye baslar..

cok dogal bi surec...

bu aldanisin sizi yaniltmasina müsaade etmeyin lütfen...

2 yorum:

cem50 dedi ki...

G noktası bütün kadınlarda tabiiki var ancak bazı hanım arkadaşlar kendilerini yeterince tanımadıklarından ve partnerlerinin beceriksizliklerinden (orgazm ve boşalmadan bi haber yaşamakta ve ölmekte)bu gün bile tıp otoritelerimiz kadında boşalma olmadıgını bunun idrar kaçırma oldugunu söyleyecek kadar derin bilgiye sahipler.(idrarla boşalan sıvının birbirinden ayrı oldugunun bile ayrımında degiller)bu tip yayınları okuyan bayanlar malesef boşalmak yerine idrar kaçıracagı korkusu ile ilişkiye başlıyor ve sonuç hüsran.

cem50 dedi ki...

G noktası bütün kadınlarda tabiiki var ancak bazı hanım arkadaşlar kendilerini yeterince tanımadıklarından ve partnerlerinin beceriksizliklerinden (orgazm ve boşalmadan bi haber yaşamakta ve ölmekte)bu gün bile tıp otoritelerimiz kadında boşalma olmadıgını bunun idrar kaçırma oldugunu söyleyecek kadar derin bilgiye sahipler.(idrarla boşalan sıvının birbirinden ayrı oldugunun bile ayrımında degiller)bu tip yayınları okuyan bayanlar malesef boşalmak yerine idrar kaçıracagı korkusu ile ilişkiye başlıyor ve sonuç hüsran.

.


View My Stats