9 Mart 2008 Pazar

bir erkek neden boşalamaz?

1- antidepresan kullanımı:
eğer kişi antidepresan haplar kullanıyorsa boşalamaz. mastürbasyon yapmak bile artık saatler sürer, kollar arnold'ınkiler gibi olur.

2- performans kaygısı:
eğer kişi "hmm bu hatun tecrübeli birine benziyor, du bi kendimi göstereyim de hastam olsun" diye düşünürse ve "lan peki ya olmazsa" diye düşünmeye başlarsa işin boku çıkar uzadıkça uzar.

3- kadının tavrı:
penis denilen organ çok duygusal bir organdır. eğer seks sırasında birden harekete geçer ve çok aktif davranmaya başlarsanız; bu tavrınız penisi korkutur. korkmuş penis çok kendini gösteremez. lapa gibi yumuşacık sevişmek zorunda kalırsınız. ha aktif derken, yatın demiyorum, ama birdenbire üzerine atlayıp "hadi hadi hadi" tadında hareket etmeyin diyorum. her şeyin bir zamanı var.

4- kadının hayatındaki erkekler:
eğer daha önceden hayatınıza giren çıkan erkeklerden bahsettiyseniz ve onlardan bir ya da bir kaçını unutamadığınızı düşünüyorsa er kişi, kendinizi bırakmadığınızı, hatta ve hatta sevişirken bile o adamları düşündüğünüzü düşünür. sonrasında sizin onları düşündüğünüzü düşündüğü için sizi başka biriyle düşünmeye başlar. bu da ereksiyon problemleri ve boşalamama sorunları yatar.

5- stres:
evet stres. antidepresan kullanımı gibi, yoğun stres de cinsel hazzı bozar. kafası dolu adam sekse yoğunlaşamaz. fakat her erkek gibi, yanında bir kadın varsa, kendisini seks yapmak zorunda hisseder. hepimiz de biliyoruz ki zorla güzellik olmaz.

6- daha önceden boşalmış olmak:
gene performans kaygısıyla beraber sayılabilirdi aslında. erken boşalma sorunu ile de ilgili. bazı erkekler geç boşalabilmek için kadına gitmeden önce bi posta masturbasyon yaparlar. hiç tasvip etmediğim bir durumdur. git kadının yanında boşal boşalıyosan, sonra da "bu trailer idi, şimdi devamı geliyor" de al gönlünü halbuki.

bütün bunlardan görebildiğimiz gibi, erkek kişi ilaç kullanmıyorsa ve daha önceden boşalmadıysa, kafasıyla ilgili bir problemi vardır. konuşun onunla, rahatlatın onu.

kaynak: urban5

Hiç yorum yok:

.


View My Stats